Mobiel Connect

Maak van uw vaste en mobiele telefonie één netwerk .

Voor de huidige generatie mobiele cliënts bestaan applicatie die op elk van de populaire smartphone platformen – met inbegrip van de iPhone, BlackBerry, Google Android en (binnenkort) Windows Mobile de volledige integratie aanbied met het volledig behoud van hun respectievelijke vertrouwde mogelijkheden en intuïtieve gebruikersinterfaces.

Met één eenvoudige ‘log-in handeling’ registreert de smartphone zich als een interne – extensie en worden alle telefoongesprekken vanuit de telefooncentrale dynamisch gerouteerd naar de mobiele telefoon.

volledig transparant ten behoeve van de bellende partij. Uitgaande oproepen kunnen worden geïnitieerd via de PBX of rechtstreeks via het mobiele netwerk.

De oplossing biedt toegang tot alle kritieke PBX – functionaliteiten, geïntegreerd met de geavanceerde smartphone functies.

Combineer alle zakelijke en mobiele communicatie op één enkel apparaat.

De werknemers zijn niet alleen productiever maar missen nooit meer een belangrijk gesprek.
Verder kunnen bedrijven profiteren van gereduceerde variabele telecommunicatie kosten, hebben meer controle over de mobiele kosten, hoeven niet meer te investeren in een vast bureautoestel, zien of de werknemer nu wel of niet aan de telefoon is (“presence”) en ‘last but not least’: er is een vereenvoudigd telefoniebeheer !