Meteen naar de inhoud

Telecom scan

Door de aldoor vernieuwende abonnementsvormen van de diverse providers, en het constant ontstaan van nieuwere technieken , zijn er steeds meer communicatie mogelijkheden.
Elk jaar of twee jaar staat u weer voor hetzelfde dilemma, het kiezen van een provider en een passend abonnement voor uw organisatie. Waar doet u goed aan? Door de snelle ontwikkelingen in de Telecom en ICT is dit vaak moeilijk te bepalen voor u als ondernemer. Bespaar tijd en laat ons dit voor u uitzoeken!

NeedMe* zit bovenop alle ontwikkelingen en kan hierin als onafhankelijke partij objectief adviseren. De Telecomscan vormt een uitgebreide analyse van uw belgedrag op basis van representatieve facturen. Het uitgangspunt bij een dergelijke analyse is het pakket van wensen en eisen dat u stelt. Binnen dit kader zullen wij altijd zoeken naar de meest voordelige oplossing voor uw organisatie.

Onafhankelijk advies op maat
Onze Telecomscan vormt een onderzoek waarbij wij eerst kijken naar uw huidige telefonie structuur, en daarna o.a kijken naar de vijf factoren die uw belkosten sterk beïnvloeden.

  • hoe vaak belt u hoelang naar vaste nummers ?
  • Hoelang belt u hoelang naar mobiele nummers ?
  • Naar en vanuit het buitenland ?
  • Hoelang duren uw gesprekken ?
  • Op welke tijdstippen

Dit soort factoren analyseren wij tot op detailniveau voor u uit.
Met onze Telecomscan bent u verzekerd van een onafhankelijk, objectief en onderbouwd advies.

Tijdens dit onderzoek gaan we met u in gesprek om te bekijken of er in uw bedrijf betere of goedkopere oplossingen wat betreft de telefonie kan worden aangeboden. Tevens zullen alle wensen van u op papier worden gezet en wordt er bekeken hoe we die wensen het beste kunnen realiseren.

De scan betreft zowel uw vaste als mobiel telefonie.